Salata de post

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g macaroane de post
  • 2 linguri ulei
  • 200 ciuperci marinate in otet
  • 3 cepe
  • 1 cescuta otet
  • 200 ml maioneza de post (din comert sau facuta in casa din cartof sau telina, mustar si ulei)
  • sare, piper macinat si boabe, o foaie de dafin,

Mod de preparare

Fierbi macaroanele in apa clocotita cu sare si ulei. Clatesti cu apa rece, lasi sa se scurga.

Baitz:

o cescuta otet, 3 cescute apa, sare,piper boabe, foaia de dafin.

Ceapa taiata juliene, se opareste in baitz, se scurge foarte bine.Daca nu ai ciuperci marinate, le dai un clocot in baitzul in care oparesti ceapa.

Ciupercile scurse se incorporeaza cu macaroanele,se adauga ceapa, se condimenteaza dupa gust,se asezoneaza cu maioneza dupa gust.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise