Salata de post

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g macaroane de post
  • 2 linguri ulei
  • 200 ciuperci marinate in otet
  • 3 cepe
  • 1 cescuta otet
  • 200 ml maioneza de post (din comert sau facuta in casa din cartof sau telina, mustar si ulei)
  • sare, piper macinat si boabe, o foaie de dafin,

Mod de preparare

Fierbi macaroanele in apa clocotita cu sare si ulei. Clatesti cu apa rece, lasi sa se scurga.

Baitz:

o cescuta otet, 3 cescute apa, sare,piper boabe, foaia de dafin.

Ceapa taiata juliene, se opareste in baitz, se scurge foarte bine.Daca nu ai ciuperci marinate, le dai un clocot in baitzul in care oparesti ceapa.

Ciupercile scurse se incorporeaza cu macaroanele,se adauga ceapa, se condimenteaza dupa gust,se asezoneaza cu maioneza dupa gust.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise