Salata de post in straturi

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 sfecle rosii fierte, rase pe razatoarea mare
  • 4 cartofi fierti dati pe razatoare
  • 2 morcovi fierti, dati pe razatoare
  • 5 cepe feliate
  • maioneza de post
  • ulei de masline
  • otet
  • 1 lamaie
  • condimente
  • masline,gogosar, patrunjel - pentru ornat

Mod de preparare

- sfecla se condimenteaza si se asezoneaza cu 2 linguri de ulei de masline si o lingura de zeama de lamaie.Se asaza pe un platou,

- ceapa se opareste in baitz din apa, otet si condimente,se strecoara,se amesteca, cu maioneza si se imparte in 3 parti,

- o parte se asterne peste sfecla,

- morcovul amestecat cu zeama de lamaie si o lingura de ulei de masline, sare,se asterne peste stratul de ceapa,

-se intinde cel de-al doilea strat de ceapa,

- urmatorul strat este din cartofi amestecati cu 3 linguri de ulei de masline,sare, piper,

- se intinde ultimul strat de ceapa, se niveleaza cu un strat subtire de maioneza si se orneaza cu masline, gogosar, patrunjel

Spor la treaba!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise