Salata de spanac

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 mana de spanac tanar
  • proaspat
  • putin ulei de masline ( 1-2 lingurite)
  • 1 portocala
  • 1 mar si 1 lingura cu mieji
  • nuci sau migdale.

Mod de preparare

Spanacul se spala frunza cu frunza, se indeparteaza coditele si se da deoparte. Se curata portocala, se indeparteaza si pielitele albe. Se taie in felii subtiri. Marul se spala, se taie felii, se stropeste cu suc de lamaie proaspat, ca sa nu se oxideze.

Spanacul se pune o farfurie, se asaza feliile de mar si portocala, se stropeste cu uleiul de masline si se presara miejii, nucile sau migdalele.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise