salata de ton cu fasole

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru doua persoane
  • doua conserve de fasole rosie deja fiarta
  • doua conserve de ton in ulei 2x80 g
  • o ceapa mica
  • patrunjel o mana buna
  • sare
  • piper

Mod de preparare

fasolea se scurge de zeama si se lasa intr-o strecuratoare sub jetul de apa macar 5 minute.

Tonul daca este in ulei de masline nu se scurge daca este in alt tip de ulei va convine sa-l scurgeti si sa folositi ulei extravergine la condimentarea salatei.

se amesteca fasolea cu tonul , ceapa taiata feliute si cu patrunjelul tocat.se sareaza si pipereaza dupa gust.in caz ca credeti ca mai trebuie ulei adaugati dupa bunul plac.se lasa sa-si prinda gust ingredientele unul de la altul vreo jumatate de ora apoi se serveste.

pofta buna.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise