Mancarica de vinete

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 vinete
  • 2 rosii
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 2-3 catei de usturoi
  • 1 lingura cu bulion
  • 80-100 ml ulei de masline
  • sare

Mod de preparare

Coaceti vinetele si puneti-le la scurs dupa care tocati-le pana devin piure. Intr-o tigaie se pune jumatate din ulei apoi se adauga ceapa taiata foarte marunt, lasati sa se prajeasca putin adaugati morcovul dat pe razatoarea mare apoi rosiile tocate marunt si sare. Acoperiti si lasati sa fiarba 10 minute. Adaugati vinetele si bulionul amestecati putin si inchideti focul. Se pune usturoiul pisat sau tocat foarte marunt putina sare daca mai este nevoie, uleiul ramas si se amesteca bine. Puneti salata pe un platou si decorati dupa placere.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise