Salata de vinete

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 vinete,
  • un galbenus de ou,
  • o lingura lapte praf,
  • o cescuta cu ulei,
  • sare,
  • ceapa dupa gust

Mod de preparare

Vinetel se coc in cuptor, ca sa se faca mai putin fum si mai putina mizerie.

Dupa coacere se lasa la racit. Se curata de coaja si se lasa la scurs. apoi se pun toate ingredientele in robotul de bucatarie, mai putin uleiul si se mixeaza, se pune uleiul in fir subtire. Se mixeaza 1-2 minute. Se da apoi la rece.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise