Salată de vinete, ardei copţi şi dovlecel

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de vinete
  • 500 g de ardei gras
  • 1 dovlecel
  • 1 căpăţână de usturoi
  • ulei sare
  • piper

Mod de preparare

Se coc vinetele şi ardeii. Se curăţă vinetele, se scurg şi se toacă.

Dovlecelul se curăţă şi se taie cuburi, se fierbe până se moaie şi se scurge.Se curăţă şi ardeii şi se scurg.

Dovlecelul rece, usturoiul curăţat şi ardeii fără cotor şi fără sâmburi se dau prin blender.

Se amestecă toate si se pune ulei după dorinţă.

E foarte gustoasă şi e mai uşoară decât cea de vinete singure.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise