Salată de vinete, ardei copţi şi dovlecel

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de vinete
  • 500 g de ardei gras
  • 1 dovlecel
  • 1 căpăţână de usturoi
  • ulei sare
  • piper

Mod de preparare

Se coc vinetele şi ardeii. Se curăţă vinetele, se scurg şi se toacă.

Dovlecelul se curăţă şi se taie cuburi, se fierbe până se moaie şi se scurge.Se curăţă şi ardeii şi se scurg.

Dovlecelul rece, usturoiul curăţat şi ardeii fără cotor şi fără sâmburi se dau prin blender.

Se amestecă toate si se pune ulei după dorinţă.

E foarte gustoasă şi e mai uşoară decât cea de vinete singure.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise