Daca nu aveti vinete la congelator, atunci coaceti vinetele, le curatati, le tocati si le puneti intrun castron.
Acum intrun vas cu apa clocotita opariti dovlecelul, necuratat timp de cateva minute(5). Dupa racire indepartati coaja, tocati dovlecelul marunt si adaugati-l peste vinete, amestecati cu uleiul picurat putin cate putin, potriviti de sare, adaugati ceapa razuita sau taiata f. fin, amestecati iar. Deasupra presarati susanul pe care l-ati rumenit usor intro tigaie. Asezati pe o farfurie, ornati cu frunze de patrunjel si marar alaturi de felii de rosii, serviti cu paine.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise