Salata de vinete cu usturoi

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • vinetele

Mod de preparare

Se prepara in modul stiut: se coc vinetele, se curata de coaja, dar in loc de ceapa tocata se foloseste un sos de usturoi cu lamaie (2 catei de usturoi rasi se amesteca cu sucul unei lamai), care se incorporeaza dupa ce salata e batuta cu untdelemn. Se serveste cu paine prajita.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise