Salata din piept de pui

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un piept de pui
  • 3 linguri de unt
  • 2 cepe
  • o cescuta de otet alb
  • 100 g ciuperci marinate
  • 4 linguri maioneza
  • salata verde pentru ornat

Mod de preparare

Pieptul de pui, taiat cubulete, se caleste in unt fara sa se rumeneasca.

Ceapa taiata juliene, se opareste in baitz obtinut din: o parte otet si doua parti apa (se adauga piper, sare,foaie de dafin)

Ciupercile feliate, se incorporeaza cu pieptul de pui, ceapa strecuratea si maioneza. Se condimenteaza dupa placere. Se serveste rece in cupe, cu frunze de salta verde.

P.S. in lipsa ciupercilor marinate, se pot folosi cuperci proaspete, oparite in baitzul in care s-a oparit ceapa

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise