SALATA PICANTA DE FRUCTE

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400g. piept de pui,
  • 6 linguri ulei de susan,
  • 50g.nuci pecan,
  • 2 catei de usturoi,
  • sare,
  • piper,
  • 1 lingura de seminte de susan,
  • 2 ardei iuti,
  • 1 lingurita zahar,
  • sucul unei lamai verzi,
  • 1 lingura coriandru verde tocat,
  • 100g.capsuni,
  • 3 piersici,
  • 2 pepeni galbeni mici;

Mod de preparare

1.Intr-o tigaie , se infierbanta uleiul de susan si se adauga carnea de pui taiata fasii.Se prajeste cca.5 minute, se adauga usturoiul zdrobit,se calesc impreuna 3 minute, apoi se condimenteaza cu sare si piper.

2.Intr-o salatiera , se pune carnea din tigaie cu ulei cu tot si se lasa sa se raceasca.

3.Intr-o tigaie de Teflon, fara grasime, se pun semintele de susan si se prajesc.Se pun in salatiera peste fasiile de carne impreuna cu ardeii iuti taiati cubulete si nucile pecan macinate.Se condimenteaza cu sucul de lamaie, zahar si coriandru tocat.Se adauga capsunile spalate ,scurse si taiate in sferturi, piersicile taiate felii si pepenii taiati felii subtiri.Se amesteca toate usor si se tine salata 15 minute ca toate aromele sa se patrunda,apoi se serveste.

Obs:Nucile pecan pot fi inlocuite cu nuca obisnuita.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise