Salata ruseasca - Shuba

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - file de peste marinat - 300 gr
  • - 1 ceapa
  • - 2 cartofi sau 1 mai mare
  • - 2 morcovi
  • - 2-3 oua
  • - 1 sfecla rosie mica
  • - maioneza din comert (nu facuta in casa)

Mod de preparare

Se fierb legumele (ceapa nu) si ouale. Se curata de coaja. Pestele se taie cubulete mici si se aseaza pe fundul platoului. Ceapa se taie marunt si se aseaza peste peşte.Restul ingredientelor se dau prin razatoare asezandu-se in straturi in ordinea de mai sus (1-6). Se pune peste sfecla maioneza si se poate orna dupa preferinta.Important: nu se condimenteaza cu nimic.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise