Salata verde cu pui si sos picant de iaurt

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 salata verde (mi-ar fi placut mai mult eisberg sincer)
  • 1 piept de pui
  • 5-6 masline fara samburi
  • 50g cascaval
  • 1/2 cutie iaurt cremos (am avut ceva de la olympus 5% grasime)
  • 1/2 lingurita mustar (eu am avut englzesc si e ff iute)
  • 1 catel de usturoi
  • 2 lingurite zeama de lamaie
  • crutoane (optional)

Mod de preparare

Cascavalul si pieptul de pui l-am taiat cuburi iar salata verde fideluta.

Sosul : se amesteca iaurtul cu zeama de lamaie, mustarul si usturoiul zdrobit sau taiat foarte mic.

Pentru asezarea in farfurie las pozele sa ''vorbeasca''.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise