Salau cu mac si susan

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • file de salau 1 kg delikat; piper 5 oua; ceapa; susan; mac faina pesmet; ulei pt; prajit; salata verde; otet atomatic; o lingurita zahar usturoi lamiierosii 4; 1 castravete mare
  • maioneza

Mod de preparare

Se spala si se sterge salaul. Se bate ouale si se pune delikat si susan in ele. Fiecare bucata se trece prin ou, pesmet si susan si mac sau se prajeste in ulei. Cui nu ii place cu pesmet, se foloseste faina.

Se scoate pe platou si se pune deasupra maioneza cu susan si mac. Apoi se face o salata din salata verde, castravete rosii, ceapa, usturoi. Se pune lamaie, piper, zahar si ulei, se amesteca, se maninca cu piine prajita.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise