Saleuri

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet foietaj;
  • branza sarata;
  • unt;
  • mac;
  • ulei.

Mod de preparare

Se desfac foile si se mai intind un pic..se ung cu unt topit si se aseaza in 2 straturi.Deasupra se adauga branza razuita si macul.Se tin la cuptor bine incins aprox 10 min(poate chiar mai putin).

Se servest de preferat reci

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise