Saleuri

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g faina
  • 500 g margarina
  • 1 borcan mic de smantana
  • 2-3 linguri de smantana
  • sare
  • 1 ou
  • chimen
  • parmezan sau cascaval

Mod de preparare

Se amesteca margarina cu faina si sarea, se adauga iaurtul si smantana. Se framanta pana se obtine o coca buna de intins si se lasa 5 minute.

Se intinde foaia de un deget grosime. Se unge cu ou, se taie. Se pune chimen si cascaval sau parmezan.

Se coace la foc potrivit.se scot repede din tava pentru a nu se lipi. Nu se unge tava.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise