Saleuri

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g faina
  • 500 g margarina
  • 1 borcan mic de smantana
  • 2-3 linguri de smantana
  • sare
  • 1 ou
  • chimen
  • parmezan sau cascaval

Mod de preparare

Se amesteca margarina cu faina si sarea, se adauga iaurtul si smantana. Se framanta pana se obtine o coca buna de intins si se lasa 5 minute.

Se intinde foaia de un deget grosime. Se unge cu ou, se taie. Se pune chimen si cascaval sau parmezan.

Se coace la foc potrivit.se scot repede din tava pentru a nu se lipi. Nu se unge tava.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise