Saleuri cu cascaval

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • aluat foietaj
  • piper
  • sare
  • boia de ardei
  • unt topit
  • 100 g de cascaval

Mod de preparare

-Intindeti niste unt topit peste aluat ca sa ajutam branza sa se lipeasca.

-Presarati peste aluat piper, sare, boia de ardei, puteti sa presarati orice condimente doriti.

-Presarati si branza peste aluat.

-Acum acoperiti aluatul cu folie de plastic si presati foarte bine ca sa se lipeasca branza, puteti folosi si facaletul.

-Scoateti folia de plastic si taiati aluatul in fasii si rasuciti in spirala si le puneti in tava de copt.

- Puneti tava la cuptor pentru 20 de minute

Pofta buna !

https://www.youtube.com/watch?v=FDFlmKSFbdY

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise