Saleuri cu cascaval

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • aluat foietaj
  • piper
  • sare
  • boia de ardei
  • unt topit
  • 100 g de cascaval

Mod de preparare

-Intindeti niste unt topit peste aluat ca sa ajutam branza sa se lipeasca.

-Presarati peste aluat piper, sare, boia de ardei, puteti sa presarati orice condimente doriti.

-Presarati si branza peste aluat.

-Acum acoperiti aluatul cu folie de plastic si presati foarte bine ca sa se lipeasca branza, puteti folosi si facaletul.

-Scoateti folia de plastic si taiati aluatul in fasii si rasuciti in spirala si le puneti in tava de copt.

- Puneti tava la cuptor pentru 20 de minute

Pofta buna !

https://www.youtube.com/watch?v=FDFlmKSFbdY

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise