San Jacobo de berenjena.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • *1 vinata.
  • *8 felii sunca.
  • *8 felii cascaval.
  • *100 ml apa minerala.
  • *sare.piper.
  • *1oo gr pesmet.
  • *1-2 oua.
  • *ulei.

Mod de preparare

Taiem vinata in rondele ,bagam in apa minerala ,lasam 30 minute.

Scurgem bine,cu o hirtie de bucatarie uscam,presaram cu sare ,piper .Punem pe fiecare rondea o felie de cascaval, si una de sunca ,acoperim cu alta rondea,si asa pina le facem pe toate.

Batem ouale si trecem vinetele prin ele si prin pesmet.

Prajim in ulei incins pe ambele parti ,timp de 3-4 minute fiecare.

Scoatem pe o farfurie si presionam cu o hirtie de bucaterie pentru a scoate excesul de ulei.

Servim cu o salata.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise