San Jacobo de berenjena.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • *1 vinata.
  • *8 felii sunca.
  • *8 felii cascaval.
  • *100 ml apa minerala.
  • *sare.piper.
  • *1oo gr pesmet.
  • *1-2 oua.
  • *ulei.

Mod de preparare

Taiem vinata in rondele ,bagam in apa minerala ,lasam 30 minute.

Scurgem bine,cu o hirtie de bucatarie uscam,presaram cu sare ,piper .Punem pe fiecare rondea o felie de cascaval, si una de sunca ,acoperim cu alta rondea,si asa pina le facem pe toate.

Batem ouale si trecem vinetele prin ele si prin pesmet.

Prajim in ulei incins pe ambele parti ,timp de 3-4 minute fiecare.

Scoatem pe o farfurie si presionam cu o hirtie de bucaterie pentru a scoate excesul de ulei.

Servim cu o salata.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise