Sangria cu coacaze

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 l suc de coacaze
  • sucul de la o lamaie
  • apa minerala
  • felii de persice, portocale
  • cuburi de gheata

Mod de preparare

Se amesteca sucul de coacaze cu sucul de lamaie si apa minerala dupa gust. Se aduaga feliile de fructe si se serveste cu gheata, iar pentru adulti se poate injumatati sucul de coacaze si cealalta jumatate se poate inlocui cu vin rosu.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise