Saratele

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g faina,
  • 150 g unt,
  • 150 g cascaval putin mai vechi, dat pe rozatoare mica,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

Amestecati toate ingredientele, sa iasa o pasta omogena si catifelata. Intindeti o foaie groasa de 3-4 mm. Taiati bastonase de 0.5 cm latime si 3-4 cm lungime. Puneti bastonasele pe o tava bine unsa cu unt si coaceti la foc.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise