Saratele

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g faina
  • o margarina
  • un cub drojdie
  • 3 oua
  • lingurita sare
  • chimion
  • Optinal:
  • cascaval ras pe deasupra
  • susan

Mod de preparare

Se framanta faina cu margarina apoi se pun 2 oua,cubul de drojdie inmuiat in 3 linguri de lapte caldut, o lingurita de sare si chimionul.Se framanta toate apoi se intinde cate-o foaie si se fac forme.

Se pun intr-o tava si se ung formele cu un ou batut,optional se poate pune susan,cascaval.

Apoi se dau la cuptor.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise