Saratele

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o cana untura
  • o cana apa
  • o cana cu branza rasa de vaca
  • sare chimen si faina cat cuprinde.

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele pana faceti un aluat din care din care incepeti sa faceti bile.(puteti sa il lasati la frigider si o noapte intreaga ,dar puteti sa-l lucrati si imediat ce ati terminat de framantat).Este adevarat ca va trebuie o forma (nu am incercat altfel reteta) pe care o veti incinge bine si apoi puneti bilele rand pe rand.Nu le tineti mult.Fiecare sartea o intoarceti si pe o parte si pe cealalta dar nu le tineti mai mult de un minut -un minut jumate.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise