Margarina,putin lapte,sarea,drojdia dizolvata in lapte,200 g faina se amesteca bine,apoi se mai pun 200g faina,se amesteca din nou,iar se adauga 200 g faina si chimenul.Se amesteca foarte bine.
Se framanta,se intinde,se impatureste in 4,iar se intinde,se impatureste in 4,se face aceasta operatie de 3-4 ori,dupa care se tine aluatul 20 de minute la frigider intr-o folie de plastic.
Dupa ce s-a racit si s-a \"odihnit\" aluatul se intind foile. Fiecare foaie se unge cu ou,se taie betisoare si se coc in tava unsa cu margarina si tapetata cu faina.
Betisoarele le puteti coace drepte sau le rasuciti.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise