Saratele cu branza

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr branza de vaci
  • 200 gr unt
  • 200 gr faina
  • 2 oua + 1 ou pentru uns
  • 1 praf de copt
  • sare
  • branza telemea (pentru ras deasupra)

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele si se framanta un aluat potrivit de tare.

Se intinde 1 foaie de circa 5 mm grosime,se unge cu 1 ou batut cu putina sare,se presara cu branza rasa (se poate presara si mac sau susan).

Se taie fasii potrivite si se coc la foc potrivit.

Optional se poate amesteca branza de vaci cu telemea.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise