SARATELE CU BRANZA SI SUSAN

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g faina
  • 25 g drojdie
  • pachet margarina
  • 1 lingura sare
  • branza rasa 200g
  • susan
  • 1 galbenus de ou.

Mod de preparare

Se prepara un aluat potrivit de tare din amestecul de mai sus, se lasa la rece o noapte ca sa se fragezeasca. Se intinde foaie cam de 1 cm, se unge cu galbenus de ou si se presara seminte de susan. Se aseaza in tava neunsa se lasa pana se rumenesc 5-10min.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise