Saratele cu cascaval si seminte

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g cascaval
  • 200 g unt
  • 250 ml lapte
  • 30 g drojdie
  • 1 lg zahar
  • 1 lg sare fina

Mod de preparare

1)Razi cascavalulsiilamescteci cu un praf de sare fina, cu faina , oul, o lg de seminte de in si untul taiat bucatele. Framanti bine , pana cand se obtine un aluat uniform , consistent si destul de elastic . Lasi aluatul la rece tinp de o ora, poti inlocui faina alba cu cea intermediara.

2)Iei aluatul cumana si formezi bastonase , le presari cu seminte , le asezi intr-o tava ne unsa si le coci circa 20 de minute, la temperatura potrivita.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise