saratele de post

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g faina
  • 70g margarina
  • 1ceasca apa minerala
  • drojdie cat o nuca
  • 10g sare
  • 1 lingura chimen

Mod de preparare

se framanta toate ,se face un aluat potrivit de moale se intinde o foaie se unge cu ulei(in loc de ou ),se taie cu cutitul fasii lunguiete ,se presara cu chimen(mac)si se coc.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise