saratele delicioase.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g unt(margarina)
  • 1 si 1/2 lingurita de sare
  • 1/2 pahar de sifon(apa minerala)
  • faina
  • 1 ou
  • cascaval sau brinza
  • chimen
  • oul se bate separat cu putina sare

Mod de preparare

pt coca

se amesteca untul cu apa(in care dizolvi sarea),faina,cascavalul ras si faina pina formezi o coca

iei bucati din coca formata si o intinzi, o ungi toata cu ou si presari chimen

tai betisoare si le dai la cuptor la temp pe care o fol tu pt prajituri, checuri etc

sint gata cind sint aurii maroniu deschis .

eu le faceam si fara cascaval sau brinza..

sau poti rade si cascaval pe deasupra dar se arde la copt...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise