Saratele picante pentru cocktail

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1pahar de faina
  • 1/3lingurita de sare
  • 125 grame unt
  • 75 grame branza parmezan-sau alt gen galbena

Mod de preparare

Se pun toate ingridentele in robotul de bucatarie cu lama metalica si se actioneaza pina se formeaza un aluat.

Se stinge aluatul si se formeaza un rulou lung cu diametrul mic ca a unei monezi se stringe in celofan si se da la frizer ptr 2 ore.Dupa 2ore se unge ruloul cu un ou batut si boia iute .Cu un cutit ascutit se taie rondele se pun pe o tava cu pergament se preseaza putin si se coc la 180 de grade -cuptorul incalzit dinainte. Se coc 7 minute pina sint aurii.Se racesc si se pot mentine intr-o cutie ermetic inchisa. Sint foarte bune la diferite cocktailuri.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise