Saratele usoare vegane

Intr-un bol, se amesteca toate ingredientele treptat.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pahar de faina alba
  • 1 pahar de kuaker neprajit
  • 1/2 pahar de susan
  • 1/2 pahar de seminte de floarea soarelui curatate
  • 1 lingura rasa de sare
  • 1/2 lingurita praf de usturoi
  • 1/2 lingurita de boia rosie dulce
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 500 ml de apa

Mod de preparare

Intr-un bol, se amesteca toate ingredientele treptat, intai cele uscate, dupa care se adauga uleiul si apa. Devine o compozitie destul de lichida.

Pe tava cuptorului, se pune o hartie de copt, se unge cu putin ulei si se toarna compozitia in tava sa fie intr-un strat subtire peste tot.

Incalzim cuptorul la 170 de grade C si coacem ca-m 12-15 minute pana incep sa se usuce.

Scot tava si impart in patrate dupa care cobor temperatura la 150 de grade C si las sa se coaca inca 30 -40 de minute pana se rumenesc frumos. Ies crocante si foarte gustoase.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise