Intr-un bol, se amesteca toate ingredientele treptat.
Intr-un bol, se amesteca toate ingredientele treptat, intai cele uscate, dupa care se adauga uleiul si apa. Devine o compozitie destul de lichida.
Pe tava cuptorului, se pune o hartie de copt, se unge cu putin ulei si se toarna compozitia in tava sa fie intr-un strat subtire peste tot.
Incalzim cuptorul la 170 de grade C si coacem ca-m 12-15 minute pana incep sa se usuce.
Scot tava si impart in patrate dupa care cobor temperatura la 150 de grade C si las sa se coaca inca 30 -40 de minute pana se rumenesc frumos. Ies crocante si foarte gustoase.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise