Sarlota pasiunii

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500ml frisca lichida
  • 1 plic de vanilie
  • 50g.zahar pudra
  • 1 esenta de rom
  • 1 lingura cu gelatina granule
  • 2 linguri de portocale confiate
  • 4 curmale
  • 1 lingura cu visine confiate

Mod de preparare

Puneti frisca la fiert,cam 3-5\'adaugati vanilia si cateva picaturi de esenta de rom.

Luati vasul de pe foc si adaugati zaharul,gelatina si bateti totul cu un tel pana se ingroasa bine.

Puneti curmalele,portocalele si visinile taiate felii;amestecati iar.

Sarlota se toarna in forme reci si se da la frigider pana se intareste.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise