saslac cu miel

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de miel, ulei, sare, bait,
  • pentru garnitura:orez, ceapa verde, rosii , ardei gras, unt, piper,patrunjel verde, sare
  • pentru frigarui:ardei gras, rosii, ceapa

Mod de preparare

Orezul se inabusa in unt, apoi se adauga ceapa verde,ardeiul gras si rosiile , continuand inabusirea. Dupa 5-10 min se adauga sare , piper si apa apoi se lasa sa fiarba cu vasul acoperit. Bucatile de carne se scot din bait, se insira pe frigarui alternand cate o bucata de rosie, ceapa, ardei gras. Frigaruile astfel pregatite , se frig pe gratarul uns cu ulei si incins. Se sareaza dupa frigere.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise