Savoarea vietii !

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 punga de crema de ou instant
  • 450 ml de apa fiarta
  • 4 banane de marime medie
  • 1/4 lingurite scortisoara macinata
  • un praf de cuisoare macinate
  • un praf de nucsoara macinata
  • 100 g zahar pudra
  • 4 linguri de alune si nuci asortate macinate
  • 1 lingura de bomboane mici colorate

Mod de preparare

1. Se pune praful instant de crema de ou intr-o cana gradata si se adauga apa calda. Se amesteca bine pana cand se ingroasa.

2. Se curata bananele si se impart in opt pahare sau cani de 150 ml.

3. Se adauga crema de ou peste banane. Se lasa vasele cu crema in frigider timp de o ora pana cand se intareste crema.

4. Se amesteca condimentele cu zahar, nuci si bombonele. Se presara pe deasupra cremei de ou.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise