Savoarea vietii !

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 punga de crema de ou instant
  • 450 ml de apa fiarta
  • 4 banane de marime medie
  • 1/4 lingurite scortisoara macinata
  • un praf de cuisoare macinate
  • un praf de nucsoara macinata
  • 100 g zahar pudra
  • 4 linguri de alune si nuci asortate macinate
  • 1 lingura de bomboane mici colorate

Mod de preparare

1. Se pune praful instant de crema de ou intr-o cana gradata si se adauga apa calda. Se amesteca bine pana cand se ingroasa.

2. Se curata bananele si se impart in opt pahare sau cani de 150 ml.

3. Se adauga crema de ou peste banane. Se lasa vasele cu crema in frigider timp de o ora pana cand se intareste crema.

4. Se amesteca condimentele cu zahar, nuci si bombonele. Se presara pe deasupra cremei de ou.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise