Scoarta de copac

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet de unt
  • 6 linguri lapte fiert
  • 4 linguri zahar
  • 3 linguri otet
  • 1 ou
  • faina cat cuprinde
  • mirodenii
  • nuca zdrobita

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele. Se intind foi subtiri (2-3mm), se pune nuca si se faie fasii. Se coc la cuptor in tava de aragaz, sau pe forme speciale (jumatati de cilindru).

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise