scoici SAINT-JACQUES in aluat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • nuci si cochilii saint jacques
  • morcovi
  • telina
  • lamaie
  • unt
  • smantana
  • praf de curry
  • sare
  • p iper
  • aluat de foietaj

Mod de preparare

Morcovul si telina se calesc in unt intr-o tigaie . In fiecare chochilie se pun cate 2 nuci , legume si smantana. Se adauga sare si piper, apoi se presara praful de curry , se inchide cu grija fiecare chochilie ,sudand marginile cu cate o banda de aluat de foietaj. Se pun la cuptor toate chochiliile 20 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise