scoici si crustacee cu sofran in caserola

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • nuci saint jacques
  • scoici
  • midii
  • creveti
  • morcovi
  • ceapa
  • vin alb
  • unt
  • smantana
  • sofran
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cubuletele de morocvi se calesc cu ceapa in unt, apoi se toarna peste ele zeama de la midii si vinul alb apoi se lasa totul sa scada la jumatate.

Se adauga smantana , sofranul , sarea si piperul. Se lasa la foc potrivit pana se obtine un sos legat, apoi se incorporeaza scoicile si crustaceele. Se lasa sa fiarba la foc mic 15 min.

Se rastoarna totul intr-o caserola si se decoreaza cu cativa creveti si cu lamelele de morcovi oparite.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise