Scrob cu rosii

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -7 oua
  • -5 rosii mijlocii
  • -Secretul gustului
  • -sare
  • -ulei

Mod de preparare

Se sparg ouale intr-un castron si se bat foarte bine. Se adauga secretul gustului. Se taie rosiile in cubulete si se rastoarna in tigaia in care s-a pus ulei. Se prajesc bine pana devin moi si se toarna ouale batute peste. Se prajeste compozitia pana se incheaga ouale amestecand mereu. Se serveste cu muraturi.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise