Scrob de rosii

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 rosii mediane
  • 4-5 oua
  • Sunca York
  • Salata verde
  • Parmesan
  • Ulei de masline
  • sare si piper

Mod de preparare

Se taie rosiile cubulete si se pun la prajit.

Separat se bat puale bine.

Se adauga ouale in momentul in care rosiile sunt bine prajite.

Separat, intr-o farfurie se pun cateva frunze de salata verde si una, doua felii de sunca.

Se adauga scrobul de rosii pe deasupra, si se rade putin parmesan.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise