Scrumbie marinata

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o scrumbie
  • 3 cepe albe
  • 3 linguri otet
  • o lingura ulei de masline
  • boabe de piper,coreandru si enibahar,foi de dafin
  • fateva felii de lamaie

Mod de preparare

Pestele curatat se spala,se sterge cu un servet si se lasa sa se zvante.Intre timp taiem ceapa-pestisori, o frecam cu otet si condimente, Adaugam scrumbia portionata.

Amestecam si asezam salata in borcane,

alternativ:ceapa,peste, felii de lamaie.Cine doreste, poate sa adauge si masline, Noi serivi salata ornata cu masline.Lasam cateva ore, dupa care se poate servi salata.Poate sa stea la frigider cateva zile.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise