Scufite cu branza si verdeata

Imi plac mult aperitivele cu branza, mai ales cu branza pufoasa.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 cutie crema de branza cu smantana
  • sare dupa gust
  • cateva fire de patrunjel si marar
  • pentru decor:
  • cateva rosii cherry
  • 1 castravete

Mod de preparare

Imi plac mult aperitivele cu branza, mai ales cu branza pufoasa. Se pot consuma alaturi de alte aperitive intr-un cadru mai mult sau mai putin festiv :)

Intr-un castron se amesteca bine crema de branza si smantana (eu am folosit branza pufoasa Delaco, insa puteti folosi ce doriti) cu ceapa tocata foarte marunt, dand frunzele deoparte. Se potriveste de sare, fiecare dupa gustul sau.

Separat, frunzele de ceapa verde se toaca impreuna cu mararul si patrunjelul, iar din branza, formam mici sfere pe care le dam prin aceasta verdeata.

Fiecare sfera se infasoara in cate o fasie de castravete si i se pune in cap un capacel de rosie, asemenea unor scufite dragute, apoi se asaza frumos pe un platou.

Pofta Buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise