Semiluni

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • 200 ml ulei
  • 200 g zahar pudra
  • 300 g faina
  • 1/2 lingurita bicarbonat de amoniu
  • 50 g nuci
  • 50 g zahar tos
  • 2 pachete zahar vanilat

Mod de preparare

Se freaca spuma galbenusurile cu zaharul pudra, se adauga incetul cu incetul uleiul, faina, bicarbonatul si albusurile batute spuma.

Se toarna in tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Se presara nucile tocate marunt si amestecate cu zahar tos si se da la cuptor. Se scoate si fierbinte se taie in forma de semiluni cu paharul. Se presara zahar vanilat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise