Serbet de menta

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cesti de apa
  • 15 frunze de menta
  • ½ ceasca sirop de zahar gros
  • 3-4 felii subtiri de lamâie

Mod de preparare

1. Se fierb frunzele de menta in doua cesti de apa. Se acopera vasul si se lasa sa stea doua zile.

2. Se strecoara si se adauga siropul. Se amesteca si se toarna serbetul În tavita pentru cuburi de gheata. Se baga in congelator si se tine cel putin 10 zile Înainte de servire.

3. Se zdrobesc cuburile in blender, iar gheata zdrobita se baga În congelator. Se serveste in pahare inalte, ornate cu menta proaspata si felii de lamâie.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise