Shake indian

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 plic cafea Jacobs;
  • - 2 linguri apa calda;
  • - 2 lingura înghetata;
  • - 4 cuburi de gheata;
  • - 2 cesti de lapte rece;
  • - 1 lingura de zahar;
  • - putina ciocolata amaruie, razuita;
  • - frisca (optional).

Mod de preparare

1. Într-un castron se adauga cafeaua, apa calda, si se amesteca bine cu blender-ul (sau cu lingura).

2. Adauga cuburile de gheata, laptele, 1 ling. înghetata si amestec-o.

3. Se toarna în 2 pahare, se pune deasupra frisca si cealalta lingura de înghetata ramasa (împartita pt. amândoua cesti), putina cafea, si ciocolata razuita.

4. Desertul este gata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise