Shake indian

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1 plic cafea Jacobs;
  • - 2 linguri apa calda;
  • - 2 lingura înghetata;
  • - 4 cuburi de gheata;
  • - 2 cesti de lapte rece;
  • - 1 lingura de zahar;
  • - putina ciocolata amaruie, razuita;
  • - frisca (optional).

Mod de preparare

1. Într-un castron se adauga cafeaua, apa calda, si se amesteca bine cu blender-ul (sau cu lingura).

2. Adauga cuburile de gheata, laptele, 1 ling. înghetata si amestec-o.

3. Se toarna în 2 pahare, se pune deasupra frisca si cealalta lingura de înghetata ramasa (împartita pt. amândoua cesti), putina cafea, si ciocolata razuita.

4. Desertul este gata.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise