Shakshuka cu spanac si cabanos

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 200-300 spanac proaspat - spalat si taiat fasii
  • 2-3 bucati de cabanos taiat bucatele
  • 1 ceapa mare
  • sare, piper
  • ulei de masline

Mod de preparare

Se taie ceapa cuburi mici - se incalzeste bine tigaia, se adauga uleiul de masline si cand s-a incalzit adaugam ceapa si o prajim pana este sticloasa, adaugam spanacul taiat fasii amestecam adaugam cabanusul taiat bucatele si amestecam bine adaugam sare, piper la gust si adaugam ouale ochiuri peste legume, acoperim cu un capac ptr 2-3 minute pana se formeaza ochiurile si servim. Este o gustare delicioasa merge bine cu o salata de vara si cu bagheta proaspata. Pofta buna!

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise