Shakshuka cu spanac si cabanos

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 200-300 spanac proaspat - spalat si taiat fasii
  • 2-3 bucati de cabanos taiat bucatele
  • 1 ceapa mare
  • sare, piper
  • ulei de masline

Mod de preparare

Se taie ceapa cuburi mici - se incalzeste bine tigaia, se adauga uleiul de masline si cand s-a incalzit adaugam ceapa si o prajim pana este sticloasa, adaugam spanacul taiat fasii amestecam adaugam cabanusul taiat bucatele si amestecam bine adaugam sare, piper la gust si adaugam ouale ochiuri peste legume, acoperim cu un capac ptr 2-3 minute pana se formeaza ochiurile si servim. Este o gustare delicioasa merge bine cu o salata de vara si cu bagheta proaspata. Pofta buna!

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise