Shakshuka cu spanac si cabanos

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 200-300 spanac proaspat - spalat si taiat fasii
  • 2-3 bucati de cabanos taiat bucatele
  • 1 ceapa mare
  • sare, piper
  • ulei de masline

Mod de preparare

Se taie ceapa cuburi mici - se incalzeste bine tigaia, se adauga uleiul de masline si cand s-a incalzit adaugam ceapa si o prajim pana este sticloasa, adaugam spanacul taiat fasii amestecam adaugam cabanusul taiat bucatele si amestecam bine adaugam sare, piper la gust si adaugam ouale ochiuri peste legume, acoperim cu un capac ptr 2-3 minute pana se formeaza ochiurile si servim. Este o gustare delicioasa merge bine cu o salata de vara si cu bagheta proaspata. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise