Shodou cu galbenus si miere

Timp pregatire
2 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 ml lapte cald
  • 1 galbenus crud
  • 2-3 lingurite de miere

Mod de preparare

Este o bautura foarte buna, sanatoasa, hranitoare, face bine cand te doare gatul. Usor de preparat.

Puneti in blender (cu dispozitivul pentru batut frisca, spuma) putin lapte ca sa nu se lipeasca mierea de fundul blenderului, mierea si galbenusul crud, apoi completati cu lapte caldut, nu prea fierbinte (sa nu treaca de 40-45 grade Celsius).

Mixati 10-15 secunde, pana se dizolva mierea si se omogenizeaza compozitia. Va face spuma ca si frisca.

Se prepara foarte usor.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise