Smarm -reteta germana

Timp pregatire
1800 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1\\2gris
  • 6linguri faina
  • putina sare
  • lapte
  • 2oua

Mod de preparare

Sepune1\\2gris,6linguri faina putina saresi se amesteca apoi se toarna lapte deasuprase lasa in castron sa stea 1\\2ora se adauga 2 galbenusurisi se bat albusurile spuma

sa nu fie asa de subtire ca la clatitemai gros,daca e prea gros se adauga apa minerala.Se pune uleiul fierbinte si se toarna compozitia se acopera cu capac si se lasa pana primeste culoare si jos se face o coaja atunci se intoarce pe partea cealalta si se lasa la fel sa faca o coaja.Dupa ce e gata se taie cu cutitul bucatele.Se seveste cu compot si deasupra se pune zaharmacinat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise