Smarm -reteta germana

Timp pregatire
1800 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1\\2gris
  • 6linguri faina
  • putina sare
  • lapte
  • 2oua

Mod de preparare

Sepune1\\2gris,6linguri faina putina saresi se amesteca apoi se toarna lapte deasuprase lasa in castron sa stea 1\\2ora se adauga 2 galbenusurisi se bat albusurile spuma

sa nu fie asa de subtire ca la clatitemai gros,daca e prea gros se adauga apa minerala.Se pune uleiul fierbinte si se toarna compozitia se acopera cu capac si se lasa pana primeste culoare si jos se face o coaja atunci se intoarce pe partea cealalta si se lasa la fel sa faca o coaja.Dupa ce e gata se taie cu cutitul bucatele.Se seveste cu compot si deasupra se pune zaharmacinat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise