Snitel de ciuperci pleurotus

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ciuperci pleurotus mari
  • 2 oua
  • pesmet
  • faina de soia
  • cascaval ras
  • sare, ulei

Mod de preparare

Se dau ciupercile prin ou batut amestecat cu cascaval ras, faina de soia si pesmet. Se prajesc in ulei pana se rumenesc bine si se servesc cu piureu de cartofi si salata de varza rosie sau de sfecla.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise