snitel de porc cu usturoi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de porc
  • ulei
  • cartofi
  • usturoi
  • faina
  • supa de oase
  • pasta de tomate
  • patrunjel verde
  • sare

Mod de preparare

Bucatile de carne se inabusa in 100 ml de ulei cu 100 ml de supa de oase. Dupa inabusire , se scot separat. In jiul format se adauga pasta de tomate ,f aina dizolvata cu 50 ml de apa rece, sare, 400 ml de supa de oase si se fierb 15 min.S osul obtinut se strecoara peste snitele si se fierb 30 min.

Cand snitelele sunt fierte se adauga mujdei de usturoi stecurat si se continua fierberea 5 min.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise