snitel de porc cu usturoi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de porc
  • ulei
  • cartofi
  • usturoi
  • faina
  • supa de oase
  • pasta de tomate
  • patrunjel verde
  • sare

Mod de preparare

Bucatile de carne se inabusa in 100 ml de ulei cu 100 ml de supa de oase. Dupa inabusire , se scot separat. In jiul format se adauga pasta de tomate ,f aina dizolvata cu 50 ml de apa rece, sare, 400 ml de supa de oase si se fierb 15 min.S osul obtinut se strecoara peste snitele si se fierb 30 min.

Cand snitelele sunt fierte se adauga mujdei de usturoi stecurat si se continua fierberea 5 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise