snitel de porc umplut

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • sunca presata
  • ulei
  • ceapa
  • faina
  • carne de porc
  • paine alba
  • smantana
  • pasta tomate
  • piper
  • vin alb
  • patrunjel verde
  • supa de oase
  • sare

Mod de preparare

Jumatate din cantitatea de ceapa se inabusa in ulei cu 25 ml de ulei cu 50 ml de supa de oase, se raceste si se amesteca cu carnea tocata, ou,sunca, smantana, piper, patrunjel verde si sare.

Cu aceasta compozitie se umplu snitelele , se ruleaza si se trec prin faina. Se asaza unul langa altul intr-un vas cu 75 ml ulei si 100 ml de supa de oase si se fierb inabusit.

Ceapa ramasa se inabusa in 25 ml de ulei si 50 ml de supa de oase. Se adauga pasta de tomate, vin,300 ml de supa de oase si se fierb inabusit.

Sosul format se paseaza peste snitele,se completeaza cu 500 ml de supa si se continua fierberea inca 25 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise