Snitel de pui

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept de pui sau pulpe,
  • oua,
  • delikat,
  • faina,
  • pesmet,
  • ulei.

Mod de preparare

Se dezoseaza pieptul (pulpele), se taie in bucati potrivite, nu lasam halca de piept, se pun intr-un vas unde avem condimentele (putin ulei cu Delikat si putin piper dupa gust), se lasa acolo pana pregatim compozitia de ou (din 3-4 oua depinde de cata carne avem, se bat ouale se adauaga putin lapte sau apa se presara faina si pesmetul si se amesteca sa fie o pasta), dupa care in alt vas (intins) punem putina faina amestecata cu pesmet.

Luam carnea din condiment, o dam prin faina cu pesmet apoi o dam prin compozitia de ou si o punem la foc intr-o tigaie cu ulei incins (sa fie ulei mai mult aproape sa se acopere carnea). Se rumenesc (sa aiba o culoare aurie, nu se ard!).

Se servesc cu muraturi, castraveti, gogosari, dupa preferinte.

Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure

Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...

Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasa

Doriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...

Budinca de cozonac

Intr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise